Tuesday, 10 June 2008

Gewonnen!!

Yes!! Met de eerste biggie challenge op Scrapbooknook heb ik 20 punten gewonnen!!! Er waren zo'n 35 inzendingen en 6 ervan hebben 20 punten gekregen, de andere kregen er 5.

Dit was de opdracht: "I would like you to document THIS week through both photos, journaling, and paper. You may create a mini album, a layout, or anything else you can come up with, but each day must be represented. At least 7 photos must be used."

En dit heb ik toen gemaakt:

Zeven vrouwtjes die mij voorstellen, voor elke dag eentje. Dit is de voorkant en hieronder zie je de achterkant.....

Het was zo leuk om te doen!! Ik heb gelijk zin om te gaan scappen. Gauw aan de opdracht voor week 2 beginnen!

Helaas, rest van de dag geen tijd meer gehad om te scrappen (wel om keukenkastjes te soppen...gelukkig hielp Mats), maar misschien vanavond nog als de kinderen in bed liggen. Alhoewel, dan is er vast een leuke Engelse detective en die wil ik ook zien. Tijdens de voetbalwedstrijden worden er zwikken (27!) detectives uitgezonden op Ned.2 voor de niet-voetbalfans en die wil ik ALLEMAAL zien!!

Dit is het resultaat van 2 ochtenden geen luier aan bij Mats....nog niet echt een succes, geloof ik.

Verder rustige dag vandaag. Vanmiddag zijn Yvonne en Joey nog langs geweest voor Tims verjaardag. Hij kreeg Pokémon kaartjes en was dolblij. We konden lekker in de tuin zitten want het was vandaag prachtig weer. Eind van de middag nog even de dagelijkse boodschappen doen, Jip uitlaten, koken, eten, opruimen, Mats in bad, enz enz. Ga nu de rest naar boven jagen!

Dit was Matsje vanmiddag. Hij zou wel even helpen met het uitklappen van de parasol!!

2 comments:

  1. Gefeliciteerd Mo, ik ben trots op je!

    ReplyDelete
  2. Oh, I just love that album of yours. So creative it is!!!

    ReplyDelete