Sunday, 15 June 2008

Vaderdag!!

Het begon met een drukke nacht vannacht: door de onweer waren zowel Jippie als Manon in de weer. Ze wilden allebei bij mij in bed slapen; Manon mocht wel, maar Jip moest ernaast. En 's morgens om half 6 klom Mats ook nog tegen mij aan in bed. Werd wel een beetje krap dus Manon vertrok weer naar haar eigen kamer (onweer was weer opgehouden...). Om half 9 is Pat met de jongens naar beneden gegaan en mocht ik nog uitslapen, tot half 11! en het was niet eens moederdag, maar vaderdag!!

Gelukkig was het wel een leuke vaderdag vandaag! Druk met 1 vader, Patrick, thuis en 3 opa's!! Uiteindelijk hebben we niet iedereen gezien vandaag, dat ging gewoon niet. En dan hebben we het niet eens over Anita, die vandaag 45 werd!!! Zij vierde haar verjaardag in een Landal Greenparks huisje waar we graag heen gewild hadden, maar helaas dat paste echt niet meer in 1 dag!

Patrick heeft vanmorgen van de kinderen 2 (voetbal)tijdschriften gekregen, 1 fles Californische wijn, een door Mats zelf gemaakte deurhanger met "ssst! papa slaapt" erop, een door Manon gemaakt monopoly spel en een digitale fotosleutelhanger (die hij niet zo heel erg leuk vindt.....ahum, had ik zelf ook wel kunnen bedenken). En een gescrapte kaart:'s Middags ben ik met Manon en Mats naar mam en opa Joop geweest. Patrick bleef nog thuis want Timothy had een feestje van Max en Pat heeft hem even weggebracht, daarna kwam ook hij naar Joop. Michele, Paul, Dion, Robin en Julia en Viev en Michel en de kinderen waren er ook dus het was een lekker drukke bedoening! Mats en Julia deden wat ze altijd doen bij opa en oma: op het schoolbord krijten!

Daarna is Patrick met Manon en Mats naar de kinderboerderij gegaan en ben ik nog naar mijn vader geweest. En daar zaten Paul en Sjel ook weer! Michele heeft een foto van pa en mij genomen want ik moest voor de challenge van Scrapbooknook een vaderdag-pagina scrappen. Dit moest wel snel want de challenge sloot om 12 uur PST dus 19 uur hier. Dit is het geworden:

Inmiddels is het 21 uur en ga ik de kinderen een kus geven en naar hun bedden bonjouren (die liggen in ons bed).....Goed, ik dacht dus dat ze in ons bed lagen, maar dat bleek niet het geval; ze lagen in Mats kamer en hadden daar een Halloweenfeest volgens Mats. Wel schattig.

3 comments:

 1. Hi! Can´t really understand what you write in your blog - but you have both wonderful photos and gorgeous layouts! Just love the way you use colors in your projects!

  ReplyDelete
 2. I don't understand a lot of what you have written either, but I think your layouts are so great, I might just add you to my blogroll just bc of the layouts :)

  ReplyDelete
 3. Hallo Monique!

  Even if I don't understand all of what you write (I failed in Dutch in school :-) ), I find great pleasure in looking at your blog. I love all the bright colours and fancy solutions for the challenges!

  Hilde aka Scoobie

  ReplyDelete