Thursday, 10 July 2008

Een regenachtige dag...

... is prima geschikt om te scrappen! Gisteren tijdens pa's verjaardag eindelijk foto's kunnen maken van Dion! Normaal wil hij niet op de foto en verstopt hij zich zodra hij mij met mijn eeuwige camera ziet, maar tijdens het bellen blazen is het toch gelukt. Dus vandaag maar gelijk gebruikt om te scrappen! Leuk hoor Dion, je kan best vaker op de foto!


Ik heb mijn "Cookie Cutter nesting cirkels" eens uitgeprobeerd. Die had ik gekocht toen ik van Patrick de Quickutz Revolution kreeg. Vind ze erg leuk en veelzijdig en ben er hartstikke blij mee!


Verder vandaag niet veel bijzonders. Alle drie de kinders waren moe (Manon wilde niet naar school en Mats niet naar de peuterspeelzaal, hij ging zelfs huilen bij het wegbrengen en dat gebeurt echt niet vaak) en zijn vanavond dus op tijd naar bed gegaan (voor de verandering). Wel nog even Timothy uit Harry Potter voorgelezen want dat vind ik zelf ook zo leuk! Het eten was vandaag erg makkelijk want ik had van pa kartoffelsalat mee gekregen en voor de kinderen heb ik pizza's gemaakt; iedereen blij!!

1 comment:

  1. Eruggg leuke layout, die cirkels zijn er hartsikke leuk bij!!

    fijn weekend!

    gr. Yvon

    p.s tot morgen?? hahahaha

    ReplyDelete