Saturday, 26 July 2008

Gezellig!???

Het begon zo gezellig vandaag en gelukkig eindigde het ook gezellig, maar er tussenin....... grrrrr! Vanmorgen ben ik natuurlijk eerst even naar SBN in Voorburg geweest (dat was het gezellige). Toen ik thuis kwam was Pat met de kinderen het zwembad aan het oppompen dat we gisteren van Michèle hebben gekregen ...... en dat ik niet wilde hebben, maar de kinderen wel. De redenen waarom ik het niet wilde hebben: we hebben geen pomp, te groot voor de tuin, duurt te lang om te vullen, moeilijk warm te krijgen want we hebben alleen koud water in de tuin en waar laat je al dat water als je het leeg laat lopen (dat is makkelijk: bij de buren!).


Maar zoals je ziet is die lieve Pat vanmorgen toch een pomp gaan kopen en daarna zijn ze met z'n allen gaan vullen......Tegen de tijd dat ze erin konden hadden ze toch een RUZIE!!! En dat bleef tot ze er weer uit waren! Om alles maakten ze ruzie: om een poppetje dat Manon had, maar van Tim was en omdat er 1 werd nat gespetterd (ook gek in een zwembad), omdat er gras in kwam, omdat omdat omdat .. Uiteindelijk ging Tim eruit en kleedde zich aan en daarna gingen Manon en Mats er ook maar uit. En ja hoor, wie mocht er opruimen??? Mama! Nou echt niet! Dus hup weer ruzie! Manon duwde Tim het zwembad in met kleren en al (nee mam, zo ging het niet...) en moest toen alle alleen opruimen. Brullen! En wat deed mam? Die is gaan koffie drinken met Anita op het terrasje van Midi bij de Uylenburg. HEERLIJK!!!!! Toen mam was bijgekomen en de kinderen afgekoeld zijn we met Peter en Anita naar de Griek gegaan en was het heel erg GEZELLIG!! Hè gelukkig, toch nog een leuke dag geworden (maar bijna niet).

En Jip? Die bekijkt alles gelaten! De schat!

Yesterday Michèle bought us a pool....for many (right) reasons I had decided I didn't want one, but hey she's my sis, what can I say. So now we have a pool. You would think the kids would be thrilled!! But as soon as we started filling the pool they started quarreling....and they didn't stop! When, after an hour, they had enough (of the pool and the quarreling) and were dressed again, Manon pushed Timothy back in (she claims he slipped....)! and the fighting started all over again! Grrrrr! I had had it!!! The whole afternoon (well, at least 2 hours of it) ruined! I took my bike, phoned Anita (lucky for me she wasn't busy) and had coffee at a small café in a park nearby. It was heavenly!!!! and so peaceful!!!
In the evening we decided to go to a Greek restaurant with Peter and Anita and the kids behaved so well!!

No comments:

Post a Comment