Sunday, 21 September 2008

Crop Weekend CMD

Jammer dat er niet 48 uur in een dag zitten anders had ik het wel geweten! Op Colormedaisy is een cropweekend bezig. Er zijn zulke leuke challenges om aan deel te nemen en zulke leuke prijzen te winnen!

Deze lo heb ik gemaakt voor een challenge over ..... eten! surprise. Het is een foto van Mats waar hij zijn eerste "vaste" hapje eet. Ik heb het dit keer een beetje simpel gehouden. Wel moeilijk hoor, ik ben meer van de vele details, maar toch vind ik deze ook wel grappig geworden. Kan ook niet anders met die mooie, grote ogen. Wat een schattige baby was-ie toch.

En dit is een bloem die Mara van het DT ons leerde. Niet om op een lo te verwerken, maar bijv. om op een cadeautje te plakken ofzo. Leuk he:

En voor de weekly challenge heb ik deze lo gemaakt:
Je moest brads, lint, handgeschreven journaling en een geschulpt randje erin verwerken:

Maar ik had nog zoveel andere dingen willen doen dit weekend (even alle verplichte nummers zoals de was, boodschappen, schoonmaken, hond uitlaten, etc. buiten beschouwing gelaten). Ik lees bijv. zo'n goed boek: "In a dry season" van Peter Robinson. Als je er eenmaal in begint kan je het bijna niet meer weg leggen, maar ik doe er nu al 2 weken over! Overdag is het in dit gezin niet mogelijk dat moeder een boek leest dus moet het 's avonds. Maar daar komt opeens de leeftijd om de hoek kijken (nee, ik zeg niet hoe oud ik ben).....sinds een tijdje heb ik opeens een leesbrilletje nodig om 's avonds kleine lettertjes te lezen!! Arrrggg! Ik word nu echt oud! Getver! Eng! En heb je weleens geprobeerd om op je zij een boek te lezen met een brilletje op je neus? Dat gaat dus niet! Het brilletje staat schots en scheef op je neus, je kan er niet meer doorheen kijken en achter je oor gaat het ook zeer doen want daar zit die brillenpoot klem!!! Dus nu heb ik een dilemma, 's avonds lezen is lang zo leuk niet meer als vroeger en overdag lezen gaat ook niet....wanneer dan wel??? op de wc misschien? mmmm, 't is 't proberen waard....maar vandaag hou ik het nog even op in bed lezen, dus welterusten allemaal, ik ga met Jip uit en lezen!

3 comments:

  1. I love that bow!!!!! i so need to try that!!!

    ReplyDelete
  2. Now I'm guessing that you have been on a weekend crop. Love the photos in the top layout - says it all really! LOL

    ReplyDelete
  3. That bow is fantastic!!! And the layouts are gorgeous!!

    ReplyDelete