Monday, 8 September 2008

Monday Monday

En het is weer maandag!! Het weekend is voorbij gevlogen! Zaterdag er weer idioot vroeg uit voor de voetbal. Timothy had een toernooi in 's Gravezande en dus moesten we om 8 uur verzamelen en dat betekende om 7 uur opstaan, pffff! Het toernooi duurde tot 12 uur en toen bleek dat ze 1e waren! Voor de jongens hartstikke leuk, maar het betekent ook dat we voorlopig nog niet klaar zijn met de wedstrijden: a.s. woensdag, zaterdag en zondag moet hij (en ik dus ook) weer op komen draven.

Zodra we thuis waren ben ik even naar ScrapbookNederland in Voorburg gegaan, zowel voor de spullen als om Yvon even gedag te zeggen.

's Avonds hadden we een straatbarbecue en die was echt onwijs gezellig. Voor de kinderen was er natuurlijk een springkussen en ook een kinderbingo, verder veel (heel veel) lekkere hapjes, salades, toetjes, drankjes enz enz. Heel veel nieuwe buren gesproken en ook heel veel bekenden. Toen het donker werd werden de vuurkorven weer te voorschijn gehaald voor het echte sfeertje en vooral ons pyromaantje Timothy vond dat helemaal geweldig. Hij heeft nog een hele tijd stokjes met en zonder marshmellows erin gestoken, maar uiteindelijk werd het ook voor hem tijd om er een eind aan te maken. Om 22 uur gingen hij en Manon, de een wat meer mopperend dan de ander, mee naar huis.

Er was een heuse (neppe) ijscokar!
En een heerlijk fruittoetje.

En er was natuurlijk een welkomsdrankje: champagne! De Gado Gado die je op de voorgrond ziet heeft later de "gouden deegroller" jaarlijkse straatbarbecue-prijs gewonnen!!

Manon won prachtige teenslippers bij de kinderbingo! Hiermee stal ze de show!

Zondag heerlijk zitten scrappen aan een schets die ik bij Paper Popsicles had gevonden. Ik laat 'm later nog zien want het is nu te donker om een foto te maken.

En vandaag, maandag, was het behalve een schooldag voor Tim en Manon, schoolbiebmiddag voor mij, peuterspeelzaalmiddag voor Mats, voetbaltraining voor Tim en Streetdanceles voor Manon. Druk druk druk. Maar de dag eindigt altijd lekker ontspannen: nadat ze allemaal in bad zijn geweest, lees ik Timothy Harry Potter voor, kijkt Mats met een flesje chocolademelk naar een video van muis en met Manon kijk ik naar America's Next Top Model.

En dat was het weer.

1 comment:

  1. Yum, strawberries. I saw them for the first time in ages at our supermarket last week but they were sooo expensive. Great photos and looks like there was plenty of food at your BBQ.

    ReplyDelete