Saturday, 4 October 2008

4 oktober: dierendag!

Eindelijk is het dan dierendag!!! Hier heef Jippie al zo lang naar uitgekeken!!! Ze kon bijv. maar niet bedenken wat voor feestje ze wilde....uiteindelijk heeft ze voor het strand gekozen!! en Manon, Mats en ik mochten mee!! Lief hé!


Today, the 4th of October, is "Animal's Day" (does animal day only exist in The Netherlands?) and we decided to spoil Jippie! We got her some delicious pet "sweets" from the market and in the afternoon we took her to the beach near Monster. It was lovely!! Probably because of the strong wind the beach was almost deserted....but we liked it even more. Here are some photos I took. Show them again when I've scrapped them!

's Morgens neem ik van de markt een extra lange pees mee (€ 6,95!) en 2 kauwstokjes gevuld met druivensuiker (aan beide heeft Patrick een onwijze hekel; de eerste omdat die stinkt en de tweede omdat daar de vloer zo vies van wordt), maar ja, het is niet voor niks dierendag (op vaderddag krijgt Jippie niks). En 's middags gaan Manon, Mats en ik dus met haar naar het strand bij Monster. Het waait ontzettend en daarom is het waarschijnlijk zo rustig op het strand. Maar wij, inclusief Jip, vinden het er heerlijk!!! Mats vraagt zich wel af waarom we nou geen emmers en schepjes hebben meegenomen. Waarom is het dan te koud?? Vraagt hij, als ik zeg dat het te koud is om op het strand te spelen. (Hij vraagt de hele dag "waarom, waarom, waarom".) Schattig hé. Hij blijft dan ook elke 2 meter staan en graaft met zijn handen hele stukken strand af!

Patrick en Timothy hadden geen zin in het strand, die zijn samen naar de stad gegaan voor een bakje vis en een Turkse pizza (en een zak pepernoten van de markt voor mij) mmmmmm.

Nu is dierendag alweer bijna voorbij. Ik zit nog naar Net 5, de detective avond te kijken en Jip ligt hier nog steeds op haar pees te kauwen, maar de rest is al lang naar bed. Heerlijk rustig....

1 comment:

  1. Not sure if we actually have a day for the animals but do remember on the news the other night there was church service commemorating the RSPCA and all these animals went to church. What sort of dog is Jippie - a springer spaniel?? We are waiting for an Irish Setter - shouldn't be too much longer.

    ReplyDelete