Friday, 3 October 2008

Ziekenboeg

1 Oktober, storm en regen en ja hoor, bijna allemaal zijn we verkouden en/of ziek. Pat heeft nog steeds last van zijn kinkhoest, Timothy heeft dinsdagavond en woensdagochtend de hele boel onder gespuugd, Mats heeft helemaal kapotte mondhoeken en Manon en ik zijn snipverkouden.... het is weer HERFST!! Nou ja, hoort erbij zullen we maar zeggen. Vandaag maar weer met de vitamines beginnen.

Mats heeft inmiddels ontdekt dat er nog veel meer spelletjes voor de computer in de kast liggen waar hij mee kan spelen. Tot nu toe speelde hij vooral met Dribbel, Muis, Ernst & Bobbie en Pippi Langkous, maar nu heeft hij ook Robbie Konijn Kleuter ontdekt. Hij vindt het prachtig!! (en Tim en Manon ook: een feest van herkenning!) Mats moet zijn plekje achter de computer met hand en tand verdedigen, maar soms vindt hij het wel gezellig als een van de anderen met hem meedoet.Verder had Manon dinsdag haar boekpresentatie over deel 5 van de Mzzl Meiden van Marion van Coolwijk. Ze had tijdens het weekend zelf een Power Point presentatie gemaakt en kreeg een goed/goed ervoor! De hoogste score die ze kon halen!! Ze was er enorm blij mee en supertrots omdat ze het zo goed als alleen gedaan had!

Verder heb ik op de scrapsite van ColorMeDaisy 2 prijsjes gewonnen! Eentje tijdens het cropweekend en nu eentje met de weekly challenge!! Joepie.

1 comment:

  1. Love that photo - Aaron and his friend do the same trying to squeeze together on one chair in front of the computer.

    ReplyDelete