Wednesday, 8 April 2009

Dare to use color.......I won!!

Wat een verrassing!! Ik heb dare #15 van Daretousecolor gewonnen!! Dit keer moest je een layout maken met alleen de kleuren groen en geel. En omdat ik zelden geel gebruik dacht ik "daar doe ik aan mee!". Aangezien geel juist Mats zijn lievelingskleur is heb ik natuurlijk foto's van Mats gebruikt. Dit is uiteindelijk het resultaat geworden:

Eigenlijk vond ik 'm achteraf weer een beetje te druk geworden, maar ik kan het gewoon niet laten.... als ik er niet heel bewust op let (zoals bij de vorige lo) dan "plak" ik mijn layouts gewoon helemaal vol!
Yes! I won the dare from "daretousecolor"!! The challenge was to make a layout, using only the colors green and yellow. I decided to play along because yellow is my least favorite color in layouts....LOL!
Deze maand zijn kleuren voor de dare blauw en rood. Dus mocht je zin hebben.... (Steef, dat zijn echt kleuren voor jou!!) doe ook mee!!
The colors for this month's dare are blue and red. Why not play along???

4 comments:

 1. SUPER! gefeliciteerd, zeer verdiend hoor!
  liefs
  Miek

  ReplyDelete
 2. Congratulations Monique!!! Love those colours!

  ReplyDelete
 3. Yahoo - congratulations and I have "issues" with both of those colours. Well done.

  ReplyDelete
 4. WOWWWWW - gefeliciteerd! Super leuk voor je. En tja blauw en rood zijn inderdaad echt mijn kleuren met misschien een vleugje wit...... eens over nadenken :)
  Veel plezier met je prijs en natuurlijk nog veel meer met de eeuwige roem!
  Groetjes, Stefanie

  ReplyDelete