Monday, 4 May 2009

Californie, part 12 - Sacramento

Zaterdag, 2 mei 2009

Vandaag gaan we naar tante Elly in Sacramento waar we t/m woensdag zullen logeren. We beginnen de dag met een ontbijt bij Denny's waar het vreselijk druk is omdat het zaterdag is. Daarna rijden we nog even door het stadje om "afscheid" te nemen. Ook halen we wat boodschappen bij de Safeway, een onwijs grote supermarkt

waar Mats direct een boodschappenkarretje ontdekt dat eruit ziet als een auto met daarin een tv-tje waar een Bob de Bouwer film speelt. Van hem hebben we verder geen last meer! De andere winkelende mensen trouwens wel, want Tim en Manon racen met deze joekel van kar door de winkel tegen ik weet niet hoeveel enkels......ahum (nee hoor, ik ken die kinderen niet....)

Heb je gezien wat een leuke taarten ze hier verkopen??? zonde, die krijgen we nooit op in zo'n korte tijd.....

Sorry Con, geen enkel tijdschrift te vinden over vrachtwagens....maar Miek, wat dacht je van al deze tijdschriften over koken???

Dan terug naar het hotel om in te pakken en op naar tante Elly! We zijn er om 3 uur en het is heerlijk om haar weer te zien!! (de kinderen voelen zich gelijk helemaal thuis.....)

De laatste keer dat we haar zagen was toen ze 2 jaar geleden in Nederland was. Rene en Alison komen ook langs met Elayna en Nathan en dan is het feest weer compleet. De kinderen zijn 5 minuten een beetje verlegen - hebben elkaar zo'n 3 jaar niet gezien - maar dat is snel over en rennen ze gillend en lachend door het huis! Heerlijk om hier weer te zijn!!

Nathan en Mats samen een chocolade-toetje etend....

3 comments:

 1. Wow, wat een supermarkt. Alleen al dat tijdschriftenrek. En die karretjes...dat moeten ze ook maar eens in Nederland invoeren:)

  ReplyDelete
 2. Ik zat al kwijlend naar de foto van de kook tijdschriften te kijken en zie dan pas je tekst eronder, of je me kent...... Hahahaha!

  ReplyDelete
 3. Anonymous04 May, 2009

  Heel veel plezier en geniet nog even van de laatste week. Wil je een foto van tante Elly plaatsen en doe haar de hartelijke groeten van ons. Wat een geweldige reis, SUPER .

  Groetjes Maarn

  ReplyDelete