Wednesday, 27 May 2009

In Memoriam

Ik kan het nog niet geloven, maar van binnen weet ik dat het zo is.... maandag, 26 mei, overleed op 67 jarige leeftijd mijn moeder, Ellen van Delden - Bruynius.

De crematie is a.s. vrijdag om 12 uur in het crematorium Ockenburg in Den Haag.

Mam, we zullen je zo vreselijk missen!! xx

7 comments:

 1. Lieve Mo, het is allemaal zo snel gegaan.
  Heel veel sterkte vrijdag. In gedachten ben ik bij je.
  liefs,
  Miek

  ReplyDelete
 2. I am so sorry for your loss.
  Will be thinking of you.

  ReplyDelete
 3. Ik kwam zomaar even op je blog voorbij en zag dit bericht en dan gaat mijn hart altijd meteen naar iemand uit, want ik weet als geen ander hoe verschrikkelijk het is als je moeder overlijdt. De leegte en gemis die zij achterlaten doet zoveel pijn. Ik hoop dat je de kracht kan vinden om dit zware verlies te dragen en dat de mooie en fijne herinneringen altijd in je gedachten zullen zijn en blijven. Dat het verdriet zal slijten en er straks geen tranen meer zijn als je aan haar denkt, maar een glimlach. Heel veel sterkte.
  groetjes Monique

  ReplyDelete
 4. Wat een vreselijk bericht zeg. Verschrikkelijk. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte toe.

  ReplyDelete
 5. Jemig Monique, wat is dat snel gegaan zeg, ik herinner me nog zo goed dat je vertelde dat je moeder zo ziek was! Wat een vreselijk bericht, heel veel sterkte!

  ReplyDelete
 6. Ik kwam hier ook voorbij en lees dit tragisch bericht. Het verlies van een moeder is verschrikkelijk. Ik heb mijn moeder nog. Ze is 82 jaar, maar lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Ze herkent me niet meer en begrijpt de meeste dingen niet die ik haar vertel. Ergens heb ik haar dus ook verloren.
  Ik wens je heel veel sterkte toe.

  Liefs, Angèle

  ReplyDelete