Monday, 1 March 2010

Guest Designer bij het "Scrappers-Challenge-Blog"

Hebben jullie al gezien dat ik gast designer ben bij het nieuwe Nederlandse scrapbook challengeblog "Scrappers-Challenge-Blog"??

Ik heb een layout gemaakt voor hun derde challenge: maak een vrolijke voorjaars layout of ander scrapproject met minimaal 1 foto en een stuk stof (stoffen bloem/strik/knoop/tag/lint enz maakt niet uit).

Je kan deze maand een bon van € 10,- winnen voor de webwinkel van "Made by Maly". Hartstikke leuk toch? Dus wat let je? Kom op en doe mee!! Laten we deze leuke, enthousiaste scrap meiden/dames een steuntje in de rug geven en met z'n allen meedoen!!

Hier is de layout die ik gemaakt heb:

en een detailfoto:

De foto's zijn van Mats toen hij nog klein en schattig was, LOL (ah nee hoor, hij is nog steeds schattig, maar niet zo klein meer) in de kinderboerderij hier in Delft.

Papier en vogel zijn van Basic Grey (Lime Rickey), achtergrondvel is van Sassafras, vilt is van Fancy Pants, sheer is van Maya Road, letters zijn van American Crafts, de tags zijn van Prima en verder nog een stukje lint en wat stempels uit mijn verzameling gebruikt.

Dit was het weer, bedankt voor je bezoekje en kom nog eens terug!
Groetjes, Monique

4 comments:

 1. Wat een leuke layout! Gefeliciteerd hoor, je hebt het druk, vast geen tijd om naar Ommen te gaan, of juist wel en gaan we heel veel scrappen! Dit is leuk om te doen, zet het op mijn 'to do' list.

  ReplyDelete
 2. Super is je lo mooie foto´s ook.
  gr,Lean.

  ReplyDelete
 3. Wat een vrolijke layout! Super!

  ReplyDelete
 4. how fun you used these BG Lime Rickey for a spring theme !

  ReplyDelete