Monday, 30 June 2008

Hè hè ....

de dag is weer bijna voorbij!! en wat een dag was dat! Gelukkig dat Mats vanmiddag 2 uurtjes naar de peuterspeelzaal was want anders was ik echt gek van 'm geworden; er was NIKS goed! Een paar voorbeelden: hij wil eten, ziet dat de tafel binnen gedekt is, gaat gillen, hij wil buiten eten. OK, we eten buiten. Hij krijgt een bord pasta met saus, hij gaat gillen, hij wil pasta zonder saus. OK, nieuw bord pasta zonder saus. Hij wil er geraspte kaas op, hij gaat gillen, er ligt te veel kaas op! En zo gaat het maar door!!!! Arrrrch!!! Toen hij daarnet boos op de trap was gaan zitten is hij gewoon op de kokosdeurmat in slaap gevallen....(kan niet echt lekker liggen)hij is dus blijkbaar erg moe en daarom zo boos. Maar waarom slaapt hij nu, om 9 uur, dan niet??? Hij ligt al een uur in bed! Waarschijnlijk juist omdat hij vanmiddag een uurtje geslapen heeft.....maar goed, toen hij dus eventjes lag te slapen heb ik razendsnel een pagina gescrapt. De opdracht was een titel van een liedje erin verwerken. De mijne: I WANT TO BREAK FREE! (rara waarom!)


Ik denk dat dit het laatste was van de "juni challenges maand" van Myscrapbooknook. Jammer dat het afgelopen is, maar ik vind het wel lekker om even "vrij" te hebben! De kinderen zijn inmiddels stil en kan ik "army wives" kijken op net 5, heerlijk!

Oh, helemaal vergeten .... toen Timothy vanmiddag driftig op zijn Maoam snoepje kauwde bleef zijn kies erin plakken!! Die had natuurlijk al los gezeten, maar nu is-ie er dan echt uit! Gek hoor, heeft hij weer een "gat" in zijn mond, dat is lang geleden!

En dan Manon nog: die had een ontstoken, ingegroeide teennagel van te kleine, geleende dansschoenen dragen bij het optreden gisteren en heeft vanavond in de soda gezeten (die ik eerst bij Ellen moest gaan lenen want die was natuurlijk op). Hoop maar dat het vanzelf over gaat.

1 comment:

  1. Jeetje lekker dagje had jij zo......maar er is wel een erg leuke layout van gekomen, vind hem echt gaaf!!!
    groetjes en tot zaterdag?? hihihi

    ReplyDelete