Sunday, 28 March 2010

Happy Sunday!!!

Vandaag was wel zo'n heerlijke dag!!! Ondanks dat we een uurtje minder hadden vannacht was ik toch weer vroeg op. De reden was dat ik zo'n leuke dag in het vooruitzicht had en als je dan eenmaal wakker bent dan kan je gewoon niet blijven liggen.... Wat ik dan ging doen?? Ik ging met 2 vriendinnen eerst scrapshoppen in Doorn, daarna lunchen in de Helenahoeve en daarna wandelen door de Doornse bossen in dit heerlijke lenteweer!!

I had such a wonderful day today! Wanna know why??? Well, I've been scrap shopping with 2 of my best friends, with a superb lunch afterwards and a long(ish) (spring) walk through the woods!! and we had such FUN!! I haven't laughed this hard in months; at the end of the day the muscles in my face hurt from so much laughing!!! I love days like this, wish there were more!! :):):):):)

Voor tienen stond ik al bij Renata op de stoep, daarna snel door naar Yvonne en toen de A12 op. Om klokslag 11 uur waren we in Doorn en daar was het al druk in de winkel, niet normaal!! Maar ja, wat wil je, wat een onwijs leuke winkel is dat toch. Na 2 uur winkelen en koffie drinken hadden we allemaal een tas vol!! Ik ben helemaal blij met deze snijmachine van WeR

(hoop ik, want ik moet 'm nog proberen!), verder nog een borderpons, veel Sassafras, Prima en GCD gekocht!

And this is what I bought: the WRe trimmer with lots of possibilities (does anyone have any experience with it??), another border punch (!!!) and lots of Sassafras, Prima and GCD, Yummie!!
Daarna op naar de Helenahoeve voor een clubsandwich (die had ik daar de vorige keer dat ik er met Mieke was ook en die was zooooo lekker) en een koffie verkeerd.
En dat moesten we er natuurlijk aflopen, dus gingen we de wandeling van 6 km lopen (die werd wat langer want aan het eind misten we het eindpunt omdat je in een cirkel loopt en dus liepen we 'm gewoon weer opnieuw!! LOL!! toen we het merkten zijn we gauw weer terug gegaan....). Onderweg hebben we erg veel lol gehad en zelfs een uitkijktoren beklommen! Gelukkig had Renata haar fototoestel mee (ik was 'm vergeten!! hoe bestaat het!) dus nu hebben we een paar leuke foto's!

Pffff! Even uitrusten hoor!! and now it's time to relax!!

Dit was het weer voor vandaag.... en nu: SCRAPPEN!!!!

Big hug, Monique

5 comments:

 1. What fun Monique. Loving the look of your new WRMK cutter.

  ReplyDelete
 2. Wouw wat hebben jullie een heerlijke dag gehad. P&P ken ik nog steeds niet van binnen. Komt omdat wij wel eens naar de Kaapse bossen gaan, maar altijd als P&P dicht is of voor een fotoworkshop en dan heb je helemaal geen tijd om naar P&P te gaan ;-). Helenahoeven ken ik heel goed. Heerlijk om daar te lunchen en de kaapse bossen ken ik ook heel goed. Geweldig om daar met dit weer te wandelen. Ik ben een paar keer in de herfst geweest en dat is zeker de moeite waard om naar toe te gaan. Dus over een half jaartje herhalen met je vriendinnen ;-).

  Grtjes Angelique

  ReplyDelete
 3. Ooohhhhh wat leuk, geweldige foto's waarom vergeten wij dat nu altijd? En eh... toch stiekem een Prima papier fan aan het worden? Lol! En ja, de clubsandwich is geweldig bij de Helena Heuvel!

  ReplyDelete
 4. Zo te zien hebben jullie het heerlijk gehad. Super foto's allemaal! Zelf vergeet ik mijn camera eigenlijk nooit, maar wat ik wel vergeet is om foto's te maken. Dan doen we eens een bijzonder uitje en kom ik thuis met maar 10 foto's:P

  ReplyDelete
 5. O dat ziet er supergezellig uit en wat een leuke spullen!! Veel plezier ermee he, groetjes, Stefanie

  ReplyDelete