Friday, 15 March 2013

*** Mmm Watermeloen!! ***

Deze week wordt de nieuwe Doodlebug collectie "Fruit Stand" gepresenteerd op Doodlebug's blog. Ik had op vakantie foto's gemaakt van de kinderen toen ze watermeloen aten ... perfect voor een layout dus!

This week the new Doodlebug collection "Fruit Stand"  is being featured at their blog. The dt made some fabulous projects, lots of altered items, home decor pieces, layouts and cards. I chose to make a layout using photos of my kids eating water melon for my assignment: 


En een paar close-ups:Supplies: Doodlebug Fruit Stand: Patterned Paper, Cardstock Stickers "Icons", "Fancy Frills", "Doodles", Washi Tape, Mini Doodle Pops (Bitty Blossoms and Summer Fun), Mini Banners Craft Kit, Simply Put Album Inserts, Doodle Twine, Cardstock Alphabet Stickers (Teensy Type). 

Mocht je deze collectie in Nederland zoeken dan weet ik zeker dat Yvonne van Scrapbook Nederland 'm voor je wil bestellen, maar ik zag 'm vandaag ook bij Doe@ding in Spijkenisse liggen! en dat geldt ook voor de andere 3 nieuwe collecties! Gaaf he?


Bij Doe@ding in Spijkenisse!!


Thanks for stopping by again today!
Hugs,

12 comments:

 1. Pragtig...beautiful. My favourite fruit. We call it "waatlemoen" in Afrikaans.

  ReplyDelete
 2. Such beautiful eye candy on here, Monique!

  ReplyDelete
 3. In het echt is de layout nog leuker! Hahahaha.... wat hebben we lekker zitten scrappen vorige week!
  Nog steeds geen weer voor zomerjassen, ik zie dat je nog steeds je compfy boots aan hebt!

  ReplyDelete
 4. Ooh ook deze is weer prachtig !!! Lekker vrolijk !
  Groetjes Berdien

  ReplyDelete
 5. Oh, was het maar weer zover: shirtjes met korte mouwen, watermeloen en zonneschijn :) Je lay-out is in ieder geval heerlijk zomers en lekker vrolijk. Leuk, die vlaggetjeslijn in de hoek!

  En inderdaad, de SPAM-reacties op Blogger zijn heel vervelend. Ik heb er de laatste tijd minstens twee per bericht gekregen..grr.

  ReplyDelete
 6. Love it - so bright and fresh. :)

  ReplyDelete
 7. wat een prachtige layout zeg!!!! lekker kleurrijk en vrolijk.

  En oooohhhhh doe@ding nog nooit geweest maar als ik zo kijk dan moetttt ik er heen!!

  Groetjes Laura

  ReplyDelete
 8. Wat een heerlijke zomerse layout!! Leuk ook van alledrie de kids een foto erop, De geborduurde cirkel is gaaf en zo ook de gele spetters erop...dat is iets wat ik echt niet durf maar wel o zo leuk vind!! En dat pp van doodlebug echt super leuk!! (heb gelijk in de webshop van doeading gekeken maar kon het niet online vinden :()

  ReplyDelete
 9. In een woord: SUPERGAAF!!
  Leuke foto's! Lekker shoppen daar, ben ik ook eens geweest.

  ReplyDelete
 10. Ohhhhhhh, wat heerlijk om in zo een heerlijke scrapwinkel rond te dolen!! Hier is niets , maar dan ook niets te vinden op dat gebied. Ik gebruik graag dingen van rommelmarkten op mijn layouts, maar ook dat...........niet! Ik vind die layout super met al die kleurtjes. zo leuk dat ik nu bij AFSC zit. Vooral omdat ik mij daar niet moet houden aan verplichte papierlijnen en embellishment van 1 en dezelfde fabrikant. Dus gewoon lekker doen. Bedankt voor je reactie op mijn blog!

  ReplyDelete
 11. Awesome layout! Love the bright cheery colours and great design. You rock that collection.:)

  ReplyDelete
 12. Love your layout! I featured you on Paper Issues... do check it out! :)

  ReplyDelete