Wednesday, 29 April 2009

Californie, part 6

Zondag, 26 april 2009

How time flies!!! Alweer zondag! Vandaag gaan we naar Santa Barbara! Daar heb ik zo naar uitgekeken! Eerst weer heerlijk ontbijten (met cakejes, pannenkoekjes met appel en kaneel, fruit en toast met jam) en dan inpakken (hierin worden we steeds bekwamer...dat is ook geen wonder). Via de PCH - de Pacific Coastal Highway - oftewel Route Number 1, rijden we naar het noorden.
We eten onderweg wat donutsen bij een tentje langs de weg en gaan als verrassing lunchen bij Danny's, het restaurant waar we 3 jaar geleden een aantal maal ontbeten hebben toen we in Ventura verbleven en waar de kinderen het nog steeds over hebben!! Het is dan ook een heel kindvriendelijk restaurant waar ze behalve de gewone kleurplaten en krijtjes, space-bekers met 2 soorten drinken hebben en poeder geven dat je drinken een kleurtje geeft.


Daarna door naar het hotel in Santa Barbara. We worden helemaal enthousiast als we het zien! Het is heel "wijds", allemaal lage gebouwen met bloemennamen (wij zitten in Gardenia) en een prachtige lobby met ontbijtzaal en een geweldig zwembad met ligbedden en parasollen (voor mij). We hebben ook nog eens een kamer aan het zwembad! De kinderen kleden zich direct om en plonsen erin! Alleen Mats moet even op Pat wachten....ik ga lekker een boek lezen op zo'n ligbed!
Als je goed kijkt zie je Tim en Manon al in het zwembad liggen. Mats en ik zijn nog niet eens beneden!!

Zie je me liggen....daar in de verte op het ligbed onder de parasol??? mmmmmm

Om een uur of 7 gaan we nog even naar het centrum maar omdat het zondag is is alles dicht. We vinden wel een supermarktje die nog open is waar we wijn (voor Pat), Frappucino (voor mij), chocolademelk (voor Mats) en 12 blikjes crunch (voor Tim en Manon) kopen. We vinden met moeite de auto weer terug, kopen op de terugweg 5 stukken pizza en sjezen terug naar het hotel waar we gezellig de pizza opeten, zitten om de koffer heen die als tafel dienst doet. Alleen Pat heeft iets te mopperen, 3x raden wat....juist! 27$ voor 5 stukjes pizza! LOL!
En dit was weer het einde van een heerlijke dag!
xxx
(en alweer bedankt dat jullie zo enthousiast meelezen!!)

5 comments:

 1. You are certainly not starving!!! ROFL. You could do a layout on all your fabulous breakfasts!!! LOL

  ReplyDelete
 2. Good plan there Vicki! Heerlijk, wat een hotel. Luxe hoor.
  Tot het volgende avontuur maar weer,
  liefs,
  Miek

  ReplyDelete
 3. Nou wij vinden het veel te leuk om te volgen - en ik ga toch zo naar mooi weer en een zwembad verlangen!!!!
  Veel plezier nog, groetjes, Stefanie

  ReplyDelete
 4. Wat een heerlijke vakantie moet je hebben gehad!!! Ben wel een beetje jaloers...
  Ben benieuwd naar de foto's en de LO's!

  ReplyDelete
 5. Wat heerlijk zeg: lekker uitrusten aan het zwembad. Prachtige foto's weer. Daar kun je vast een hoop mee scrappen:)

  ReplyDelete