Monday, 20 April 2009

Californie, part 1 - San Diego

Vorige week kon ik niet geloven dat we hier echt zouden zijn en nu kan ik niet geloven dat we hier echt pas 3 dagen zijn: San Diego!!

We hebben al zo veel gedaan!! Toen we vrijdag om half 6 wakker werden zijn we er maar gelijk uit gegaan (ik om 6 uur...nog even liggen lezen, zo'n leuk boek!). We waren super vroeg in de ontbijtzaal maar die was al bijna vol.... gek hoor. Het ontbijt bestaat nu elke dag uit roerei met worstjes, wafels met slagroom, pannekoekjes, toast met jam, koffie met vanille, multi sap, vers fruit.... Heerlijk!! Dit zou ik echt elke dag kunnen eten! Daarna de stad gaan verkennen. Eerst een shopping mall bezocht, waar we niks gekocht hebben (goed he?), daarna naar de haven waar we rond gekeken hebben, boodschappen gedaan bij Target, nog gezwommen bij het hotel, uit eten bij Chevy's (waar Mats heerlijk heeft liggen slapen op de bank).


Zaterdag weer vroeg opgestaan, zelfde ontbijt en toen snel naar de haven waar we gingen zeilen! Bob, een collega van Pat die hier woont, had een zeilboot gehuurd waar we met z'n 12-en mee de zee op gingen. Heerlijk!! Zon, zee, wind, zeehonden en de Pacific Ocean..... wat wil je nog meer?Vandaag, zondag, hadden we een "rustdag" (eigenlijk wilden we naar Mexico, maar dat werd ons afgeraden). Weer vroeg opgestaan, maar nu half 7/7 uur en na het ontbijt naar Michaels waar ik anderhalf uur scrapspullen heb uitgezocht!! Wat een gave spullen! Ook de kastjes en mandjes enz. die ze er hebben, wat zou je je kamer er gaaf mee kunnen inrichten zeg. Hadden ze dat maar bij ons ook!!Alle papierblokken deze week met 30% korting. Misschien niet de allernieuwste maar ik heb wel een Sassafras blok gevonden met walvissen, zo schattig! En hieronder: rij na rij met alleen maar lintjes...echt niet te geloven! En ik heb maar 167 dollar uitgegeven! Misschien morgen nog even terug???

Daarna naar de Mission Bay Area. Dit is een soort Scheveningen met een boulevard, strandtentjes waar je kan surfen op een kunstsurfbaan en een klein pretparkje waar de kinderen natuurlijk in allerlei attracties zijjn geweest. Daarna terug naar het hotel om te zwemmen (want het is zooooo warm!) en de was te doen (ja, ja, de wasmachines en drogers al gevonden) en daarna het hoogtepunt van de dag naar.... Chuck-e-Cheese!!!! Helemaal geweldig. Voor 10 dollar 50 muntjes gekocht en daarmee konden ze de hele avond in allerlei autootjes, apparaten, ballen gooien, racen enz enz. Daarmee verdienden ze dan weer tickets en daarmee konden aan het eind van de avond cadeautjes uitgezocht worden. Oh ja, we hebben er ook ons avondeten genuttigd, Pat en ik dan want de rest had geen tijjd. Om half 10 weer bij het hotel waar we Mats slapend uit de auto hebben gedragen en naar zijn bed hebben gebracht. Hij heeft 't niet gemerkt. Nu is het kwart over 10 en slapen de andere 2 ook en Pat en ik ook half.
Nog niet zoveel foto's van vandaag want die staan nog op de camera....misschien morgen. Maar nu ga ik slapen!! Mijn ogen vallen vanzelf dicht.
Dit was het dan, tot de volgende keer!
xxxx groetjes uit San Diego!!

6 comments:

 1. What a busy few days you have had. Look at all those fat seals and wow some scrappy bargains as well. Look forward to your next post.

  ReplyDelete
 2. Dat ziet er super uit! En als je daar ook nog zo goed kunt scrapshoppen, is de fantastische vakantie compleet:)

  ReplyDelete
 3. Wat heerlijk hebben jullie het! En "maar" weinig uitgegeven aan scrapspul, heb je ook een Martha Stewart punch gekocht??? Goede kwaliteit en hier moeilijk verkrijgbaar.

  Zo leuk om te lezen hoe jullie het doen daar, van mij mag je iedere dag een verhaaltje er op zetten!
  Liefs,
  Miek

  ReplyDelete
 4. Hoi allemaal. Leuk om te lezen dat jullie het super naar je zin hebben. De foto's zien er geweldig uit: scrapmomentjes! Fijne vakantie verder, Groetjes Conny

  ReplyDelete
 5. Hai zusje. Leuke dingen gedaan en mooie foto's. Gaaf hoor, bijna niet voor te stellen. Hier alles goed, Jip heeft het naar zijn zin en wordt door Julia heel vaak geknuffeld. Moet haar weleens afremmen. Ze slaapt bij Robin op de kamer, die is daar helemaal blij mee. Nous en Jip hebben deze vakantie al meer samen gestoeid als al de vorige keren bij elkaar. Eindelijk heeft ze ontdekt dat Jip toch wel heel gezellig is. s'avonds ligt ze lekker op mijn voeten. Veel plezier verder. Liefs, Michele (groetjes van en voor de rest)

  ReplyDelete
 6. Wat ontzettend leuk om te lezen en de foto's te zien. Wat hebben jullie het goed naar je zin, gaaf hoor! Geniet ervan & groetjes, Stefanie

  ReplyDelete