Wednesday, 6 May 2009

Californie, part 14 - Sacramento

Maandag 4 en dinsdag 5 mei 2009

Deze dagen doen we niet veel bijzonders al zijn ze allebei tot de nok toe gevuld.

We doen veel met Rene en Alison (of hun kinderoppas) en hun kinderen en natuurlijk met tante Elly. Zo gaan tante Elly en Heather (de oppas) op maandag met Elayna, Nathan, Manon en Mats naar Funderland (een pretpark) terwijl Pat en ik met Tim gaan winkelen (hij mag wat voor zijn verjaardag uitkiezen van tante Elly) en ik heb nog een kortingsbonnetje voor Michaels...

en naar Old Sacramento waar nog paardenkoetsen rondrijden, een radarboot ligt en stoomtreinen rijden en waar nog van die hele oude gebouwen staan.

Verder gaan we maandagavond met z'n allen ergens pizza eten (Amerikaanse maat natuurlijk).

Op dinsdag beginnen we weer in een speeltuintje in een park waar Elayna en Nathan ook zijn,


daarna weer naar Old Sac,

dan trampoline springen in een hal zoals je dat nog nooit gezien hebt, dan naar Raley's boodschappen doen en snel terug naar "huis" want we eten met z'n allen bij tante Elly in de tuin. De kinderen houden een watergevecht met de tuinslang want eindelijk schijnt dan toch het zonnetje en is het gelijk hartstikke warm!

En dan moeten we Rene, Alison, Elayna en Nathan weer gedag zeggen, want die zijn we weer een aantal jaar niet.

Morgenochtend gaan we hier alweer weg. Rudy, een "neef" van Pat is winemaker op de winery "White Cottage Ranch" in Napa Valley en die heeft beloofd ons een rondleiding te geven en ons in te wijden in de geheimen van het Californische wijnmaken. Dit vindt Pat helemaal geweldig, dus wij volgen gedwee...... We hebben daar ook maar gelijk het hotel geboekt en gaan dan donderdagochtend naar het hotel in San Francisco. Het eind komt langzaam in zicht.... (vind ik niet heel erg, want ik wil nu toch wel graag naar mijn moeder toe, die vandaag weer in het ziekenhuis is opgenomen, zucht).

xxx Monique

5 comments:

 1. Wat een pizza's! Zo enorm, die passen thuis niet in de oven hoor.
  Veel plezier bij de wijnen en sterkte, ik hoop dat het goed gaat met je moeder.
  liefs en een knuffel,
  Miek

  ReplyDelete
 2. It all seems to have gone really fast for you. The translation is not great so guessing that perhaps your Mum is back in hospital and hope all goes well for her too.

  ReplyDelete
 3. I have NEVER seen a pizza that HUGE - it's no wonder there is an obesity problem in the US! _ the translation is quite funny - nonsensical at times but certainly alot clearer than me trying to read dutch,lol! so it sounded like your mum was in hospital - shame - that must be a worry. Hope she will be okay ;-D

  ReplyDelete
 4. WOW!! Thanks for sharing these photographs, makes me feel im there too! Im happy you had fun

  LG

  ReplyDelete
 5. Anonymous07 May, 2009

  Wat ontzettend leuk dat we zo met jullie "mee kunnen reizen". En natuurlijk heel vervelend van je moeder, ik begrijp dat je weer graag terug wilt. Sterkte Mo!
  Groetjes, Conny

  ReplyDelete