Monday, 4 May 2009

Californie, part 13 - Sacramento

Zondag 3 mei 2009

He he, eindelijk ben ik bij met m'n blog!
Vandaag gaan we naar familie van Pat die ik ook nog nooit ontmoet heb. Er is een familie "feestje" georganiseerd (een lunch) omdat we er zijn en dat begint al om 11 uur! We zijn er even over elven en zijn helemaal beduusd van het huis van Kim en Paul; groot!!! met een zwembad in de tuin!! (helaas regent het nog steeds) Het is hier de gewoonte dat iedereen wat te eten meeneemt voor zo'n familielunch dus er is genoeg! Het wordt er een erg gezellige dag en als het ophoudt met regenen springen de kinderen toch nog in de pool!Wat een hoop familie, vind je niet??? en dan zit een deel nog binnen!

En omdat er hier 2 jongens van 9 en 13 wonen liggen er overal basketballen en baseball spullen... super Amerikaans! Mats kan het niet laten om gelijk een paar ballen in het zwembad te gooien!

Daarna rijden we met Rene en Alison nog naar Folsom Prison (je weet wel, waar die Johny Cash liedjes zijn opgenomen.....) maken wat foto's en dan is het weer tijd om naar huis te gaan.

's Avonds gaan we nog even naar de Target om de hoek (en kan ik het niet laten om nog wat scrapspul mee te nemen...past nooit in de koffer) en dan is het alweer etens-/bad- en slaaptijd!

3 comments:

  1. Leuk zo'n familiefeest! En al helemaal met zo'n groot zwembad in de tuin:)

    ReplyDelete
  2. Dat wordt een extra koffer kopen!Je hebt thuis wel een hoop te scrappen, volgens mij staat je blog dan een poos stil, en heb je niet eens tijd om te mailen! Wat een vooruitzicht,

    ReplyDelete
  3. Wow, I am really jealous of this wonderful holiday you are having! I definitely think you need to get some stuff from Target - I have heard that it is so cheap! What a beautiful homw you are staying in - at first I thought it was a hotel!

    ReplyDelete