Wednesday, 15 June 2011

Celebrate 50!!

Vandaag is het weer tijd voor de nieuwe schets op het Dutch Dares blog. Dit keer was het mijn beurt om een schets te maken en het was nog leuk ook! Hier is-ie, gewoon in Word gemaakt:

June 15 and that means time for a new sketch at the Dutch Dares challenge blog! This week the sketch is made by me!


En hier is mijn layout, eentje met foto's van Patricks 50e verjaardag vorige maand. Op de foto met Abraham! Al jaren zei ik dat ik nooit zo'n idiote pop voor de deur zou zetten als het zover zou zijn en moet je nu zien.... mijn vriendin en mijn dochter hebben geholpen en een lol dat we hadden!!!!

And this is the layout I created with it. A page about Patrick turning 50. And because he turned 50 we made him an "Abraham". I always said that I wouldn't make such a fuss, but in the end I did it anyway ... together with a friend and my dd we set to work and we had so much fun!! Not only creating him, but also smuggling him into the house in the middle of the night!! :-) Sommige lijnen zijn zo makkelijk om mee te scrappen, zoals deze "Celebrate" lijn van Teresa Collins. Ik ben weg van al haar lijnen, maar deze vind ik net iets leuker dan de andere.

I used the "Celebrate" line from Teresa Collins and my fav tools from Epiphany Crafts (Button Studio Tool Round 20 and the Shape Studio Tool Heart 14).

En verder natuurlijk mijn Epiphany Crafts tools (Button Studio Tool Round 20 en Shape Studio Tool Heart 14) gebruikt voor de accenten. Zowel de epoxy knopen naast de titel en bij de taart linksonder als de 3 epoxy hartjes zijn met die tools gemaakt.
Mocht je zin hebben om ook bovenstaande schets te gebruiken (zou ik HEEL leuk vinden!) vergeet dan vooral niet een link naar jouw uitwerking te plaatsen in de comments sectie van de Dutch Dares blogpost!! Wie weet ben jij de gastdesigner voor augustus of win je de RAK van deze maand!! De deadline voor deze schets is dinsdag 19 juli 2011.

And if you feel like scrapping and using "my" sketch then don't forget to link your layout to the Dutch Dares blog. You might be our next guest designer or win the monthly RAK!!!! Deadline is July 19.

Thanks for stopping by!!
Monique

11 comments:

 1. Wat een leuke schets heb je gemaakt, Monique! Goed gedaan in Word! Je uitwerking ervan is super, wat een mooie LO weer en zo feestelijk toepasselijk voor het moment. Haha, die Abraham is super!

  Groetjes, Marjan

  ReplyDelete
 2. Wauw! Erg leuke schets. Ga ik zeker eens wat mee proberen te maken! Maar je moet me toch eens uitleggen hoe je dat doet in Word! Ziet er super uit zo! De LO is natuurlijk ook erg leuk. Haha, toch maar wat moeite gedaan? Ach, het is toch ook bijzonder, 50 worden? Je weet nu weer hoe niet voor de hand liggend dat is! Best een feestje en wat gekkigheid waard!

  ReplyDelete
 3. Dat is een gave sketch! En wat een prachtige layout ook. Zo heerlijk feestelijk en vol met mooie details! En de Abraham pop ziet er ook heel gaaf uit. Ik moet nog 5 jaartjes wachten tot mijn vader 50 wordt, maar kan nu al niet wachten;)

  ReplyDelete
 4. gaaf! ik vind de details geweldig en zo feestelijk!!!

  ReplyDelete
 5. Hele mooie sketch en een prachtig lootje! Die Abraham is echt geweldig!!

  ReplyDelete
 6. hoi hoi

  wat mooi kan niet anders zeggen. 50!!! het is hem niet aan te zien hoor.

  gr Thamar

  ReplyDelete
 7. Ik vind je LO weer helemaal tegek Monique!!! Zoveel leuks weer te zien, en knap hoor dat je de schets in word hebt gemaakt. Daar moet ik me dan ook maar eens in verdiepen. Ik ga je schets in ieder geval uitprinten, dat zou tochmoeten lukken voor 19 juli!

  ReplyDelete
 8. Gave sketch en super mooie uitwerking!!Heeeeeel mooi!!

  ReplyDelete
 9. Gefeliciteerd... 50! WOW! Mijn lief is daar al een tijdje overheen... en ik zou het niet moeten gedurfd hebben om een pop in de tuin te zetten... oooooohhh...het huis was te klein geweest! Trouwens, als het bij mij zover is wil ik ook van geen Sara weten... maar op een foto/lay-out kan ik er hartelijk om lachen! Dus: leuke layout!

  ReplyDelete
 10. Mooie LO, leuk met de mist en de circel genaaid. Ik heb trouwens ook een epiphany tool (14mm rondjes) aangeschaft hoor, helemaal leuk!
  En natuurlijk nog gefeliciteerd met Patrick, nog 1,5 jaar en dan is mijn man aan de beurt!

  ReplyDelete
 11. Anonymous18 June, 2011

  Oooh prachtige layout Monique !!!! Nog gefeliciteerd met je man's 50e verjaardag !! Wij hadden toen ook zo'n pop voor de deur, toen Willem 50 werd. Inderdaad het levert heel veel lol op !
  Groetjes Berdien

  ReplyDelete